GRUP B PCMARTORELL

GRUP B PCMARTORELL

lunes, 27 de febrero de 2017

CONVOCATORIA ASSAMBLEA SOCIS 2017

Martorell, 18 de febrer de 2017

Benvolgut soci/a,

La nova temporada de cicloturisme a la Penya Ciclista Martorell arriba enguany carregada de canvis que prenen forma en un nou i innovador calendari de sortides que desitgem t’agradi i ens permeti gaudir de la teva companyia durant tot l’any .

Per la present et comuniquem que iniciarem les sortides oficials de la present temporada 2017 el diumenge 5 de març,  i que cel.lebrarem l’Assamblea General de socis el divendres inmediatament anterior, es a dir , el dia 3 de març de 2017.

La quota de soci d’enguany, igualment de 25,00 euros, es cobrarà a través del compte bancari, durant el present mes de febrer.

Per a tothom que li interessi adquirir l’equipacio de La Penya, sapigueu que farem una comanda de roba d’estiu durant el  mes de març , per tal que,  comptant amb el periode de fabricació,  la poguem tenir  ja la primera quinzena de maig.

Us agrairem molt la vostra assistencia especialment perque farem la presentació del nou calendari i per tant també totes les explicacions sobre  els canvis de funcionament que comporta.

DIA : DIVENDRES 3 DE MARÇ DE 2017
LLOC : SALA CONFERENCIES CENTRE CULTURAL
HORA : 20:15 HORES  ……..CONVOCATORIA ASSAMBLEA GENERAL ORDINARIA
Quedeu convocats a  L’Assamblea General Ordinaria de socis de la Penya Ciclista Martorell que se cel.lebrarà a continuació de la xerrada, amb el següent ordre del dia:

1.-  Valoració temporada 2016
3.- Moviments i estat de comptes exercici temporada 2016
4.- Presentació temporada 2017 i NOU CALENDARI
5.- Torn obert de paraules
Esperant la teva assistència, reb una forta encaixada,



Junta de la Penya Ciclista Martorell

No hay comentarios:

Publicar un comentario